Email: info@iloz.org   |   InterLevensbeschouwelijk Overleg
4 december 2018

ELKAAR ZIEN – een uitnodiging aan alle Zoetermeerders

Maak kennis met de straatjongeren van Buurtwerk, de vrouwen van El Qibla, het team van Halte 2717, licht gehandicapten van Middin/Perron 1, de puberstemmen van het Alfrinkcollege. Zien we ze staan – zien ze ons zitten?

Op woensdag 28 november organiseert het Interlevensbeschouwelijk Overleg Zoetermeer (ILOZ) samen met de gemeente en het Forum de Dag van de Dialoog, met als landelijk thema “Elkaar zien”.

Woensdag 28 november 2018, Aanvang 20.00u; inloop 19.30u
Locatie: de Trouwzaal – waar partners elkaar in de ogen kijken – in het Forum

opgave: ambassadevoorvredezoetermeer@gmail.com

Gerelateerde berichten

Samen voor de Stad

Ook dit jaar organiseert het ILOZ voor de deelnemers weer een gezamenlijke activiteit waarbij iedereen zich kan inzetten; zowel individuen als gezinnen. Het ILOZ beoogt met haar activiteiten een verbinding te maken tussen mensen van (totaal) verschillende...

Vredesweek: Vrijwilligers gezocht

Van 18 – 26 september vindt de vredesweek plaats in Zoetermeer. Net als de vorige jaren zal er een Walk of Peace worden georganiseerd (18 september), een Drive-In (21 september), een ILOZ-avond, waarop de ILOZ-award wordt uitgereikt en de nieuwe ambassadeurs van vrede...

Share This