Email: info@iloz.org   |   InterLevensbeschouwelijk Overleg
4 december 2018

ELKAAR ZIEN – een uitnodiging aan alle Zoetermeerders

Maak kennis met de straatjongeren van Buurtwerk, de vrouwen van El Qibla, het team van Halte 2717, licht gehandicapten van Middin/Perron 1, de puberstemmen van het Alfrinkcollege. Zien we ze staan – zien ze ons zitten?

Op woensdag 28 november organiseert het Interlevensbeschouwelijk Overleg Zoetermeer (ILOZ) samen met de gemeente en het Forum de Dag van de Dialoog, met als landelijk thema “Elkaar zien”.

Woensdag 28 november 2018, Aanvang 20.00u; inloop 19.30u
Locatie: de Trouwzaal – waar partners elkaar in de ogen kijken – in het Forum

opgave: ambassadevoorvredezoetermeer@gmail.com

Gerelateerde berichten

training SUCCESVOLLE NIEUWKOMERS IN DE SAMENLEVING

ILOZ biedt haar maatschappelijke partners de kans om zich verder te bekwamen in het omgaan en begeleiden van de stroom nieuwkomers in Zoetermeer. Met een exclusieve training SUCCESVOLLE NIEUWKOMERS IN DE SAMENLEVING beantwoorden we de behoefte aan specifieke...

Eid Al Fitr Festival 2022

Een prachtig Eid Al Fitr Festival voor de bewoners van het AsielZoekersCentrum (AZC) in Zoetermeer, dinsdagmiddag 3 mei jl. op het terrein van het AZC! Samen met diverse maatschappelijk organisaties en vele vrijwilligers hebben wij een mooie dag georganiseerd! Met...