Email: info@iloz.org   |   InterLevensbeschouwelijk Overleg
24 april 2019

8 mei in Forum: mijn Europa, jouw Europa…… Laat je stem horen!

Welke verwachtingen heb jij van Europa? Welke Europese waarden zijn meer of minder belangrijk: democratie, rechtsstaat, mensenrechten, ….  Ben je voor meer of minder samenwerking? We bespreken verschillende scenario’s. Denk mee over de toekomst van Europa!

Forum: podium  woensdag 8 mei, 19.30-21.30u (inloop 19.00u)

Gerelateerde berichten

Samen voor de Stad

Ook dit jaar organiseert het ILOZ voor de deelnemers weer een gezamenlijke activiteit waarbij iedereen zich kan inzetten; zowel individuen als gezinnen. Het ILOZ beoogt met haar activiteiten een verbinding te maken tussen mensen van (totaal) verschillende...

Vredesweek: Vrijwilligers gezocht

Van 18 – 26 september vindt de vredesweek plaats in Zoetermeer. Net als de vorige jaren zal er een Walk of Peace worden georganiseerd (18 september), een Drive-In (21 september), een ILOZ-avond, waarop de ILOZ-award wordt uitgereikt en de nieuwe ambassadeurs van vrede...

Share This