Email: info@iloz.org   |   InterLevensbeschouwelijk Overleg
22 juli 2019

Vakantietassen 2019

     

Dit jaar heeft het ILOZ voor het eerst vakantietassen verzorgd voor kinderen die zelf niet op vakantie gaan. De actie was geïnspireerd door initiatieven die in andere gemeenten ook worden gehouden. Stichting Present verzorgde de adressen en zij wisten ook diverse bedrijven enthousiast te krijgen om waardebonnen te geven. Dat maakte de inhoud van de tasjes nog leuker. De rugzakjes werden gratis door Kerk in Actie ter beschikking gesteld.
Vrijwilligers van moskeeën, christelijke kerken en het Syrisch Cultureel huis werkten samen om de rugzakjes samen te stellen. In de speeltuin in het Westerpark werden er op zaterdag 20 juli al veel uitgedeeld. In de week daarna zijn alle kinderen die waren opgegeven met een rugzak verblijd.

Gerelateerde berichten

training SUCCESVOLLE NIEUWKOMERS IN DE SAMENLEVING

ILOZ biedt haar maatschappelijke partners de kans om zich verder te bekwamen in het omgaan en begeleiden van de stroom nieuwkomers in Zoetermeer. Met een exclusieve training SUCCESVOLLE NIEUWKOMERS IN DE SAMENLEVING beantwoorden we de behoefte aan specifieke...

Eid Al Fitr Festival 2022

Een prachtig Eid Al Fitr Festival voor de bewoners van het AsielZoekersCentrum (AZC) in Zoetermeer, dinsdagmiddag 3 mei jl. op het terrein van het AZC! Samen met diverse maatschappelijk organisaties en vele vrijwilligers hebben wij een mooie dag georganiseerd! Met...