Email: info@iloz.org   |   InterLevensbeschouwelijk Overleg
22 juli 2019

Vakantietassen 2019

     

Dit jaar heeft het ILOZ voor het eerst vakantietassen verzorgd voor kinderen die zelf niet op vakantie gaan. De actie was geïnspireerd door initiatieven die in andere gemeenten ook worden gehouden. Stichting Present verzorgde de adressen en zij wisten ook diverse bedrijven enthousiast te krijgen om waardebonnen te geven. Dat maakte de inhoud van de tasjes nog leuker. De rugzakjes werden gratis door Kerk in Actie ter beschikking gesteld.
Vrijwilligers van moskeeën, christelijke kerken en het Syrisch Cultureel huis werkten samen om de rugzakjes samen te stellen. In de speeltuin in het Westerpark werden er op zaterdag 20 juli al veel uitgedeeld. In de week daarna zijn alle kinderen die waren opgegeven met een rugzak verblijd.

Gerelateerde berichten

Samen voor de Stad

Ook dit jaar organiseert het ILOZ voor de deelnemers weer een gezamenlijke activiteit waarbij iedereen zich kan inzetten; zowel individuen als gezinnen. Het ILOZ beoogt met haar activiteiten een verbinding te maken tussen mensen van (totaal) verschillende...

Vredesweek: Vrijwilligers gezocht

Van 18 – 26 september vindt de vredesweek plaats in Zoetermeer. Net als de vorige jaren zal er een Walk of Peace worden georganiseerd (18 september), een Drive-In (21 september), een ILOZ-avond, waarop de ILOZ-award wordt uitgereikt en de nieuwe ambassadeurs van vrede...

Share This