Email: info@iloz.org   |   InterLevensbeschouwelijk Overleg
14 april 2020

Geestelijk leiders bemoedigen Zoetermeer

Verschillende (voormalig) voorgangers en voorzitters van interlevensbeschouwelijke groepen, die participeren in het ILOZ hebben de afgelopen twee weken een filmpje opgenomen om Zoetermeerders een hart onder de riem te steken tijdens de corona crisis. U vindt de inspirerende boodschappen op de homepagina van onze website www.iloz.org

 

 

Van links naar rechts:
Alexander Nijenhuis, Bisschop van de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen
Jacques de Jong, voormalig voorganger Apostolisch Genootschap
Jeroen van Es, Ima Centrum
Karl van Klaveren, predikant Adventskerk Zoetermeer. De Adventskerk is een samenwerkingsverband tussen Remonstranten, Doopsgezinden en Vrijzinnigen.
Khaled Al Haj Saleh, voorzitter van eht Syrisch Cultureel Huis
Jaap van der Bie, pastoor van de Heilige NicolaasParochie
Rein Algera, voorganger van de Protestantse Wijkgemeente Zoetermeer Noord

 

 

Gerelateerde berichten

training SUCCESVOLLE NIEUWKOMERS IN DE SAMENLEVING

ILOZ biedt haar maatschappelijke partners de kans om zich verder te bekwamen in het omgaan en begeleiden van de stroom nieuwkomers in Zoetermeer. Met een exclusieve training SUCCESVOLLE NIEUWKOMERS IN DE SAMENLEVING beantwoorden we de behoefte aan specifieke...

Eid Al Fitr Festival 2022

Een prachtig Eid Al Fitr Festival voor de bewoners van het AsielZoekersCentrum (AZC) in Zoetermeer, dinsdagmiddag 3 mei jl. op het terrein van het AZC! Samen met diverse maatschappelijk organisaties en vele vrijwilligers hebben wij een mooie dag georganiseerd! Met...