14 april 2020

Geestelijk leiders bemoedigen Zoetermeer

Verschillende (voormalig) voorgangers en voorzitters van interlevensbeschouwelijke groepen, die participeren in het ILOZ hebben de afgelopen twee weken een filmpje opgenomen om Zoetermeerders een hart onder de riem te steken tijdens de corona crisis. U vindt de inspirerende boodschappen op de homepagina van onze website www.iloz.org

 

 

Van links naar rechts:
Alexander Nijenhuis, Bisschop van de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen
Jacques de Jong, voormalig voorganger Apostolisch Genootschap
Jeroen van Es, Ima Centrum
Karl van Klaveren, predikant Adventskerk Zoetermeer. De Adventskerk is een samenwerkingsverband tussen Remonstranten, Doopsgezinden en Vrijzinnigen.
Khaled Al Haj Saleh, voorzitter van eht Syrisch Cultureel Huis
Jaap van der Bie, pastoor van de Heilige NicolaasParochie
Rein Algera, voorganger van de Protestantse Wijkgemeente Zoetermeer Noord

 

 

Gerelateerde berichten

Eid Al Fitr Festival 2022

Een prachtig Eid Al Fitr Festival voor de bewoners van het AsielZoekersCentrum (AZC) in Zoetermeer, dinsdagmiddag 3 mei jl. op het terrein van het AZC! Samen met diverse maatschappelijk organisaties en vele vrijwilligers hebben wij een mooie dag georganiseerd! Met...

Flip Bakker benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Vandaag heeft onze penningmeester F.Bakker een lintje ontvangen van de burgemeester en benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor meer dan 25 jaren zijn bijdrage aan de Zoetermeerse samenleving. Naaste zijn bijdrage bij het ILOZ heeft hij diverse functies...

Share This