Email: info@iloz.org   |   InterLevensbeschouwelijk Overleg
17 april 2020

Ramadanpakketten i.p.v. Iftar bijeenkomsten in moskee.

Door de huidige Coronavirus maatregelen zal de Surinaamse moskee Anwar-E-Ashrafia geen iftar bijeenkomsten organiseren dit jaar in hun moskee. Om de mensen alsnog te bereiken zullen ze Ramadanpakketten uitdelen aan behoeftigen die meedoen aan de ramadan.

Gerelateerde berichten

training SUCCESVOLLE NIEUWKOMERS IN DE SAMENLEVING

ILOZ biedt haar maatschappelijke partners de kans om zich verder te bekwamen in het omgaan en begeleiden van de stroom nieuwkomers in Zoetermeer. Met een exclusieve training SUCCESVOLLE NIEUWKOMERS IN DE SAMENLEVING beantwoorden we de behoefte aan specifieke...

Eid Al Fitr Festival 2022

Een prachtig Eid Al Fitr Festival voor de bewoners van het AsielZoekersCentrum (AZC) in Zoetermeer, dinsdagmiddag 3 mei jl. op het terrein van het AZC! Samen met diverse maatschappelijk organisaties en vele vrijwilligers hebben wij een mooie dag georganiseerd! Met...