17 april 2020

Ramadanpakketten i.p.v. Iftar bijeenkomsten in moskee.

Door de huidige Coronavirus maatregelen zal de Surinaamse moskee Anwar-E-Ashrafia geen iftar bijeenkomsten organiseren dit jaar in hun moskee. Om de mensen alsnog te bereiken zullen ze Ramadanpakketten uitdelen aan behoeftigen die meedoen aan de ramadan.

Gerelateerde berichten

Eid Al Fitr Festival 2022

Een prachtig Eid Al Fitr Festival voor de bewoners van het AsielZoekersCentrum (AZC) in Zoetermeer, dinsdagmiddag 3 mei jl. op het terrein van het AZC! Samen met diverse maatschappelijk organisaties en vele vrijwilligers hebben wij een mooie dag georganiseerd! Met...

Flip Bakker benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Vandaag heeft onze penningmeester F.Bakker een lintje ontvangen van de burgemeester en benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor meer dan 25 jaren zijn bijdrage aan de Zoetermeerse samenleving. Naaste zijn bijdrage bij het ILOZ heeft hij diverse functies...

Share This