Email: info@iloz.org   |   InterLevensbeschouwelijk Overleg
21 mei 2020

Motie vluchtelingenkinderen in Zoetermeer aangenomen

De Zoetemeerse gemeenteraad heeft in haar (vervolg)vergadering op 19 mei jl. de motie aangenomen om richting het kabinet de bereidheid uit te spreken om de opvang van een aantal alleenstaande vluchtelingenkinderen in Zoetermeer te ondersteunen en om zich daarmee aan te sluiten bij de ‘Coalition of the Willing’, meer dan 60 Nederlandse gemeentes, die zich hier ook toe bereid hebben verklaard.
Het ILOZ heeft deze motie van harte ondersteund door enkele weken geleden een oproep te doen aan de raadsleden om voor deze motie te stemmen. Wij hopen, dat het kabinet nu snel tot actie overgaat.

Zie voor meer informatie
Zoetermeer Actief of
Streekblad zoetermeer

Gerelateerde berichten

Geloof in Hoop

PERSBERICHT Kruispunt 10 december 2023 NPO2 17.10 uur Geloof in Hoop De oorlog tussen Israël en Hamas heeft een grote impact op de Nederlandse samenleving. Sommige moslims en Joden voelen zich onveilig, veel mensen maken zich ernstig zorgen. Hoe kunnen we als...