16 juli 2020

Zoetermeer kijkt terug op een geslaagde manifestatie voor vrede

Als ILOZ / Ambassade van Vrede kijken wij verheugd terug op een bewogen evenement. Ondanks de vele beperkingen in coronatijd hebben vele tientallen Zoetermeerders zich op 1 juli sterk gemaakt voor een gezamenlijk signaal van compassie.

Met schitterende betogen van bevlogen gastsprekers hebben we samen een statement gemaakt voor vrede; voor een Zoetermeer waar iedereen evenveel meetelt en ieders stem wordt gehoord.

Als Stad van Compassie belooft Zoetermeer om met elkaar naar een toekomst te kijken waar onze vele onderlinge verschillen ons niet uiteendrijven maar juist dichter bij elkaar brengen. Deze succesvolle bijeenkomst is een nieuwe stap in het uitbreiden van de Community van Compassie gebleken, met vele nieuwe mensen die zich aansluiten bij ons geluid van saamhorigheid en begrip voor een ander.

Daarom willen wij iedereen die aanwezig was en ons heeft gesteund bedanken voor hun inzet voor een Stad van Compassie, een Zoetermeer waar iedereen trots op mag zijn.

“What’s the matter? – Let’s stay together!”

Gerelateerde berichten

Eid Al Fitr Festival 2022

Een prachtig Eid Al Fitr Festival voor de bewoners van het AsielZoekersCentrum (AZC) in Zoetermeer, dinsdagmiddag 3 mei jl. op het terrein van het AZC! Samen met diverse maatschappelijk organisaties en vele vrijwilligers hebben wij een mooie dag georganiseerd! Met...

Flip Bakker benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Vandaag heeft onze penningmeester F.Bakker een lintje ontvangen van de burgemeester en benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor meer dan 25 jaren zijn bijdrage aan de Zoetermeerse samenleving. Naaste zijn bijdrage bij het ILOZ heeft hij diverse functies...

Share This