Email: info@iloz.org   |   InterLevensbeschouwelijk Overleg
16 juli 2020

Zoetermeer kijkt terug op een geslaagde manifestatie voor vrede

Als ILOZ / Ambassade van Vrede kijken wij verheugd terug op een bewogen evenement. Ondanks de vele beperkingen in coronatijd hebben vele tientallen Zoetermeerders zich op 1 juli sterk gemaakt voor een gezamenlijk signaal van compassie.

Met schitterende betogen van bevlogen gastsprekers hebben we samen een statement gemaakt voor vrede; voor een Zoetermeer waar iedereen evenveel meetelt en ieders stem wordt gehoord.

Als Stad van Compassie belooft Zoetermeer om met elkaar naar een toekomst te kijken waar onze vele onderlinge verschillen ons niet uiteendrijven maar juist dichter bij elkaar brengen. Deze succesvolle bijeenkomst is een nieuwe stap in het uitbreiden van de Community van Compassie gebleken, met vele nieuwe mensen die zich aansluiten bij ons geluid van saamhorigheid en begrip voor een ander.

Daarom willen wij iedereen die aanwezig was en ons heeft gesteund bedanken voor hun inzet voor een Stad van Compassie, een Zoetermeer waar iedereen trots op mag zijn.

“What’s the matter? – Let’s stay together!”

Gerelateerde berichten

Actie Accordeon geslaagd!

Zoetermeer toont compassie: Stelian kan weer muziek maken. Een emotionele achtbaan was het voor Stelian. Beroofd van fiets en accordeon – zijn middelen van bestaan. Een weekend en een Actie Accordeon later levert dat een aanbod van zeven accordeons, vijf fietsen en...

Share This