Email: info@iloz.org   |   InterLevensbeschouwelijk Overleg
10 september 2020

Programma Vredesweek – update

programma-flyer

19 september begint de Vredesweek. Het thema dit jaar is Vrede verbindt het verschil. In Zoetermeer hebben we samen met onze partners een mooi programma neer kunnen zetten, waarin we rekening houden met de restricties vanwege de coronamaatregelen.

Op het programma staan enkele online activiteiten, maar ook corona-proof meetings, zoals de Drive-in bioscoop met de mooie films Black Butterflies en Railwayman en een programma voor kinderen vqn 8-12 jaar in het CKC m.m.v. Laurens de Groot, de man met de koffer.
Daarnaast zijn er enkele kleinschalige bijeenkomsten, zoals de schrijfworkshop “Schrijven vanuit je hart” en de Poëzie workshop (beiden 10 deelnemers)

Meer informatie, ticketverkoop en reserveringen vind je op de site vredesweekzoetermeer.nl

Gerelateerde berichten

Geloof in Hoop

PERSBERICHT Kruispunt 10 december 2023 NPO2 17.10 uur Geloof in Hoop De oorlog tussen Israël en Hamas heeft een grote impact op de Nederlandse samenleving. Sommige moslims en Joden voelen zich onveilig, veel mensen maken zich ernstig zorgen. Hoe kunnen we als...