Email: info@iloz.org   |   InterLevensbeschouwelijk Overleg
21 september 2020

Wilt u de uitreiking van de vredesjournalistiek prijs terug kijken?

Op 19 september is de prijs voor de Journalist voor de vrede uitgereikt.

Deze prijs wordt sinds 2003 uitgereikt door het Humanistisch Vredesberaad aan die journalist/programmamarker(s) publicist of cartoonist, publicerend in het Nederlandse taalgebied  die is opgevallen door onafhankelijke en kritische berichtgeving.

Dit jaar komt de prijsuitreiking voort uit een samenwerking tussen het Humanistisch Vredesberaad en het team achter de Vredesweek Zoetermeer.

Vredesprijs 2020 Stadstheater Zoetermeer

Geplaatst door ZA streamz op Zaterdag 19 september 2020

Gerelateerde berichten

training SUCCESVOLLE NIEUWKOMERS IN DE SAMENLEVING

ILOZ biedt haar maatschappelijke partners de kans om zich verder te bekwamen in het omgaan en begeleiden van de stroom nieuwkomers in Zoetermeer. Met een exclusieve training SUCCESVOLLE NIEUWKOMERS IN DE SAMENLEVING beantwoorden we de behoefte aan specifieke...

Eid Al Fitr Festival 2022

Een prachtig Eid Al Fitr Festival voor de bewoners van het AsielZoekersCentrum (AZC) in Zoetermeer, dinsdagmiddag 3 mei jl. op het terrein van het AZC! Samen met diverse maatschappelijk organisaties en vele vrijwilligers hebben wij een mooie dag georganiseerd! Met...