21 september 2020

Wilt u de uitreiking van de vredesjournalistiek prijs terug kijken?

Op 19 september is de prijs voor de Journalist voor de vrede uitgereikt.

Deze prijs wordt sinds 2003 uitgereikt door het Humanistisch Vredesberaad aan die journalist/programmamarker(s) publicist of cartoonist, publicerend in het Nederlandse taalgebied  die is opgevallen door onafhankelijke en kritische berichtgeving.

Dit jaar komt de prijsuitreiking voort uit een samenwerking tussen het Humanistisch Vredesberaad en het team achter de Vredesweek Zoetermeer.

Vredesprijs 2020 Stadstheater Zoetermeer

Geplaatst door ZA streamz op Zaterdag 19 september 2020

Gerelateerde berichten

Eid Al Fitr Festival 2022

Een prachtig Eid Al Fitr Festival voor de bewoners van het AsielZoekersCentrum (AZC) in Zoetermeer, dinsdagmiddag 3 mei jl. op het terrein van het AZC! Samen met diverse maatschappelijk organisaties en vele vrijwilligers hebben wij een mooie dag georganiseerd! Met...

Flip Bakker benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Vandaag heeft onze penningmeester F.Bakker een lintje ontvangen van de burgemeester en benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor meer dan 25 jaren zijn bijdrage aan de Zoetermeerse samenleving. Naaste zijn bijdrage bij het ILOZ heeft hij diverse functies...

Share This