Email: info@iloz.org   |   InterLevensbeschouwelijk Overleg
12 november 2020

26 november 19.30 uur: Online wereldcafé over vooroordelen.

Het ILOZ organiseert op donderdag 26 november een online wereldcafé over vooroordelen.

In de online zoom-bijeenkomst, wordt u welkom geheten door één van de stuurgroepleden van het ILOZ, Vida Niazian, er is een kleine quiz en krijgt u gelegenheid om in kleine groepjes met elkaar te praten over onderwerpen als: Wat is gewoon en wat is vreemd, zijn verschillen aanleiding tot discriminatie en is dat een feit of een mening.

Maak coronaproof kennis met andere inwoners van Zoetermeer en ontdek in deze leuke vorm verschillen en overeenkomsten.

Aanmelden doet u via www.iloz.org. Na aanmelding krijgt u de link naar de zoom-bijeenkomst via de mail toegestuurd.

Gerelateerde berichten

Actie Accordeon geslaagd!

Zoetermeer toont compassie: Stelian kan weer muziek maken. Een emotionele achtbaan was het voor Stelian. Beroofd van fiets en accordeon – zijn middelen van bestaan. Een weekend en een Actie Accordeon later levert dat een aanbod van zeven accordeons, vijf fietsen en...

Share This