12 november 2020

26 november 19.30 uur: Online wereldcafé over vooroordelen.

Het ILOZ organiseert op donderdag 26 november een online wereldcafé over vooroordelen.

In de online zoom-bijeenkomst, wordt u welkom geheten door één van de stuurgroepleden van het ILOZ, Vida Niazian, er is een kleine quiz en krijgt u gelegenheid om in kleine groepjes met elkaar te praten over onderwerpen als: Wat is gewoon en wat is vreemd, zijn verschillen aanleiding tot discriminatie en is dat een feit of een mening.

Maak coronaproof kennis met andere inwoners van Zoetermeer en ontdek in deze leuke vorm verschillen en overeenkomsten.

Aanmelden doet u via www.iloz.org. Na aanmelding krijgt u de link naar de zoom-bijeenkomst via de mail toegestuurd.

Gerelateerde berichten

Eid Al Fitr Festival 2022

Een prachtig Eid Al Fitr Festival voor de bewoners van het AsielZoekersCentrum (AZC) in Zoetermeer, dinsdagmiddag 3 mei jl. op het terrein van het AZC! Samen met diverse maatschappelijk organisaties en vele vrijwilligers hebben wij een mooie dag georganiseerd! Met...

Flip Bakker benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Vandaag heeft onze penningmeester F.Bakker een lintje ontvangen van de burgemeester en benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor meer dan 25 jaren zijn bijdrage aan de Zoetermeerse samenleving. Naaste zijn bijdrage bij het ILOZ heeft hij diverse functies...

Share This