Email: info@iloz.org   |   InterLevensbeschouwelijk Overleg
12 november 2020

26 november 19.30 uur: Online wereldcafé over vooroordelen.

Het ILOZ organiseert op donderdag 26 november een online wereldcafé over vooroordelen.

In de online zoom-bijeenkomst, wordt u welkom geheten door één van de stuurgroepleden van het ILOZ, Vida Niazian, er is een kleine quiz en krijgt u gelegenheid om in kleine groepjes met elkaar te praten over onderwerpen als: Wat is gewoon en wat is vreemd, zijn verschillen aanleiding tot discriminatie en is dat een feit of een mening.

Maak coronaproof kennis met andere inwoners van Zoetermeer en ontdek in deze leuke vorm verschillen en overeenkomsten.

Aanmelden doet u via www.iloz.org. Na aanmelding krijgt u de link naar de zoom-bijeenkomst via de mail toegestuurd.

Gerelateerde berichten

Geloof in Hoop

PERSBERICHT Kruispunt 10 december 2023 NPO2 17.10 uur Geloof in Hoop De oorlog tussen Israël en Hamas heeft een grote impact op de Nederlandse samenleving. Sommige moslims en Joden voelen zich onveilig, veel mensen maken zich ernstig zorgen. Hoe kunnen we als...