Email: info@iloz.org   |   InterLevensbeschouwelijk Overleg
15 december 2020

Gezocht Vrijwilliger social media, WordPress website beheerder 8 – 16 uur (m/v)

Stichting ILOZ zoekt een

Vrijwilliger social media, WordPress website beheerder

8 – 16 uur (m/v)

Ben jij thuis in de wereld van Instagram, YouTube, Facebook en WordPress? En vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, je netwerk uit te breiden en je in te zetten voor een leuke organisatie in Zoetermeer?

Stichting ILOZ is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger. Als vrijwilliger social media en website beheerder houd je je bezig met het delen van het verhaal van de Stichting ILOZ via diverse (social media) kanalen en onze website voorzien van de laatste contents. Je komt terecht in een team met leuke mensen en krijgt volop mogelijkheden om je kennis en vaardigheden uit te breiden. Wat we je bieden is een werkervaringsplek en een onkostenvergoeding. Het is mogelijk om het werk deels vanuit huis te doen.

Wie zijn wij?

Stichting Interlevensbeschouwelijk Overleg Zoetermeer (ILOZ) is een Open platform van kerken, moslimorganisaties, de joodse-, baha’i-, hindoe-, humanistische en Syrisch-culturele gemeenschappen in Zoetermeer die activiteiten organiseert voor Zoetermeerse inwoners.

Er zijn diverse activiteiten die wij organiseren die elk een eigen thema heeft zoals compassie, inclusie,  discriminatie en of religie. Als vrijwilliger kan jij bijdragen om de activiteiten meer bekendheid te geven in Zoetermeer.

Wie ben jij?

  • je hebt affiniteit met en kennis over social media en of WordPress en daarbij behorende onderdelen
  • je bent analytisch sterk, oplossingsgericht, proactief en vooruitstrevend
  • je bent in staat om zelfstandig werken
  • je kunt op een duidelijke manier jouw conclusies en aanbevelingen overbrengen aan het team
  • je weet onze boodschap op een genuanceerde manier over te brengen via social media kanalen
  • je schrijft foutloos Nederlands

Interesse of vragen?

Ben jij hét social media of wordpress talent dat we zoeken?  Stuur een korte motivatie met cv naar info@iloz.org t.a.v. dhr. M. Vis. Wie weet tot ziens!

Gerelateerde berichten

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Share This