Email: info@iloz.org   |   InterLevensbeschouwelijk Overleg
18 december 2020

Informatie COVID-19 in verschillende talen

Helaas zal het coronavirus COVID-19 ook in 2021 nog een tijdje onder ons zijn. Op deze pagina vindt u daarom relevante links naar informatie in verschillende talen. Deze informatie helpt u om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Alle Nederlandstalige informatie over het coronavirus leest u hier.
Vanaf 1 december 2020 is het dragen van een mondkapje in veel publieke binnenruimten verplicht. Lees er hier meer over. Een compleet overzicht van informatie in verschillende talen leest u hier.

Ook op deze website van Pharos leest u een uitleg over het coronavirus in verschillende talen, zoals het Arabisch, Chinees, Engels, Farsi, Frans, Papiaments, Pools, Somalisch, Spaans, Tigrinya en Turks.

Via deze link wordt alle informatie over het coronavirus eenvoudig uitgelegd.

Om het u makkelijk te maken, kunt u hieronder direct informatie downloaden of beluisteren in het Turks, Tamazight, Arabisch, Frans, Engels, Papiamento en Papiamentu.

Bron: https://www.coronatalen.nl/

Gerelateerde berichten

Actie Accordeon geslaagd!

Zoetermeer toont compassie: Stelian kan weer muziek maken. Een emotionele achtbaan was het voor Stelian. Beroofd van fiets en accordeon – zijn middelen van bestaan. Een weekend en een Actie Accordeon later levert dat een aanbod van zeven accordeons, vijf fietsen en...

Share This