18 december 2020

Informatie COVID-19 in verschillende talen

Helaas zal het coronavirus COVID-19 ook in 2021 nog een tijdje onder ons zijn. Op deze pagina vindt u daarom relevante links naar informatie in verschillende talen. Deze informatie helpt u om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Alle Nederlandstalige informatie over het coronavirus leest u hier.
Vanaf 1 december 2020 is het dragen van een mondkapje in veel publieke binnenruimten verplicht. Lees er hier meer over. Een compleet overzicht van informatie in verschillende talen leest u hier.

Ook op deze website van Pharos leest u een uitleg over het coronavirus in verschillende talen, zoals het Arabisch, Chinees, Engels, Farsi, Frans, Papiaments, Pools, Somalisch, Spaans, Tigrinya en Turks.

Via deze link wordt alle informatie over het coronavirus eenvoudig uitgelegd.

Om het u makkelijk te maken, kunt u hieronder direct informatie downloaden of beluisteren in het Turks, Tamazight, Arabisch, Frans, Engels, Papiamento en Papiamentu.

Bron: https://www.coronatalen.nl/

Gerelateerde berichten

Eid Al Fitr Festival 2022

Een prachtig Eid Al Fitr Festival voor de bewoners van het AsielZoekersCentrum (AZC) in Zoetermeer, dinsdagmiddag 3 mei jl. op het terrein van het AZC! Samen met diverse maatschappelijk organisaties en vele vrijwilligers hebben wij een mooie dag georganiseerd! Met...

Flip Bakker benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Vandaag heeft onze penningmeester F.Bakker een lintje ontvangen van de burgemeester en benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor meer dan 25 jaren zijn bijdrage aan de Zoetermeerse samenleving. Naaste zijn bijdrage bij het ILOZ heeft hij diverse functies...

Share This