Email: info@iloz.org   |   InterLevensbeschouwelijk Overleg
18 december 2020

Informatie COVID-19 in verschillende talen

Helaas zal het coronavirus COVID-19 ook in 2021 nog een tijdje onder ons zijn. Op deze pagina vindt u daarom relevante links naar informatie in verschillende talen. Deze informatie helpt u om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Alle Nederlandstalige informatie over het coronavirus leest u hier.
Vanaf 1 december 2020 is het dragen van een mondkapje in veel publieke binnenruimten verplicht. Lees er hier meer over. Een compleet overzicht van informatie in verschillende talen leest u hier.

Ook op deze website van Pharos leest u een uitleg over het coronavirus in verschillende talen, zoals het Arabisch, Chinees, Engels, Farsi, Frans, Papiaments, Pools, Somalisch, Spaans, Tigrinya en Turks.

Via deze link wordt alle informatie over het coronavirus eenvoudig uitgelegd.

Om het u makkelijk te maken, kunt u hieronder direct informatie downloaden of beluisteren in het Turks, Tamazight, Arabisch, Frans, Engels, Papiamento en Papiamentu.

Bron: https://www.coronatalen.nl/

Gerelateerde berichten

𝙈𝙖𝙜 𝙞𝙠 𝙪 𝙫𝙧𝙖𝙜𝙚𝙣 𝙪 𝙢𝙚𝙚𝙧 𝙩𝙚 𝙡𝙖𝙩𝙚𝙣 𝙯𝙞𝙚𝙣 𝙚𝙣 𝙩𝙚 𝙡𝙖𝙩𝙚𝙣 𝙝𝙤𝙧𝙚𝙣 𝙞𝙣 𝙝𝙚𝙩 𝙥𝙪𝙗𝙡𝙞𝙚𝙠𝙚 𝙙𝙚𝙗𝙖𝙩?

Dit was de vraag van Hans (J.C.J) Boutellier op de jaarlijkse bijeenkomst van in Vrijheid Verbonden. Want het lijkt soms wel alsof we niet meer de taal hebben voor realiseren van grote waarden. Taal van bezieling, taal van het hart, taal die zegt dat je soms beter...