Email: info@iloz.org   |   InterLevensbeschouwelijk Overleg
21 april 2021

Samen voor de Stad 2021

 Op 12 juni organiseert het Inter Levensbeschouwelijk Overleg Zoetermeer (ILOZ) in samenwerking met Present Zoetermeer Samen voor de Stad. Bij Samen voor de Stad willen we met vrijwilligers een dag(deel) wat betekenen voor de mensen in Zoetermeer. Na afloop van de projecten gaan we met elkaar eten.  

 Er zijn diverse mogelijkheden. Zo kun je mee doen aan een sociaal project; gezellig iets leuks ondernemen. Ook kan je als gezin samen met een ander gezin (veelal in armoede levend) iets leuks gaan doen. En als laatste zijn er onze praktisch projecten bij mensen achter de voordeur, dus handen uit de mouw-projecten. 

 De projecten die Present organiseert komen altijd terecht bij mensen die het echt kunnen gebruiken.  

 We vinden het belangrijk dat er ontmoetingen ontstaan tussen mensen. We vragen de potentiële vrijwilligers daarom wat ze graag zouden willen doen en wat ze goed kunnenMet deze inventarisatie in de hand gaan we de projecten vorm geven die passen bij de wensen van de vrijwilligers. Hiermee hopen we dat de vrijwilligers een goede vrijwilligerservaring hebben en mensen het weer gewoon gaan vinden om naar elkaar om te zien.  

 Wil je mee doen op 12 juni meld je dan aan door het aanmeldformulier in te vullen. Dit formulier vind je hier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeN3vMPCfaIV6zn-CvpM23hRWVSXxvnXQqVplAGIDH4brtrRg/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0 

 Ben je zelf niet in staat het formulier in te vullen of heb je vragen dan kun je bellen met Jacqueline Gravensteijn, projectcoördinator Present Zoetermeer,  tel. 06-28424118 (dinsdag overdag).  

Gerelateerde berichten

Samen voor de Stad

Ook dit jaar organiseert het ILOZ voor de deelnemers weer een gezamenlijke activiteit waarbij iedereen zich kan inzetten; zowel individuen als gezinnen. Het ILOZ beoogt met haar activiteiten een verbinding te maken tussen mensen van (totaal) verschillende...

Vredesweek: Vrijwilligers gezocht

Van 18 – 26 september vindt de vredesweek plaats in Zoetermeer. Net als de vorige jaren zal er een Walk of Peace worden georganiseerd (18 september), een Drive-In (21 september), een ILOZ-avond, waarop de ILOZ-award wordt uitgereikt en de nieuwe ambassadeurs van vrede...

Share This