11 mei 2021

Evenement Samen voor de Stad Uitgesteld

In tegenstelling tot wat we gehoopt hadden zijn de coronamaatregelen nog niet voldoende versoepeld om het evenement Samen voor de Stad succesvol te kunnen uitvoeren. We hebben daarom besloten het evenement uit te stellen tot najaar 2021.
Zodra we meer informatie hebben zullen we dit via deze site en Facebook delen

Gerelateerde berichten

Eid Al Fitr Festival 2022

Een prachtig Eid Al Fitr Festival voor de bewoners van het AsielZoekersCentrum (AZC) in Zoetermeer, dinsdagmiddag 3 mei jl. op het terrein van het AZC! Samen met diverse maatschappelijk organisaties en vele vrijwilligers hebben wij een mooie dag georganiseerd! Met...

Flip Bakker benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Vandaag heeft onze penningmeester F.Bakker een lintje ontvangen van de burgemeester en benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor meer dan 25 jaren zijn bijdrage aan de Zoetermeerse samenleving. Naaste zijn bijdrage bij het ILOZ heeft hij diverse functies...

Share This