Email: info@iloz.org   |   InterLevensbeschouwelijk Overleg
11 mei 2021

Evenement Samen voor de Stad Uitgesteld

In tegenstelling tot wat we gehoopt hadden zijn de coronamaatregelen nog niet voldoende versoepeld om het evenement Samen voor de Stad succesvol te kunnen uitvoeren. We hebben daarom besloten het evenement uit te stellen tot najaar 2021.
Zodra we meer informatie hebben zullen we dit via deze site en Facebook delen

Gerelateerde berichten

training SUCCESVOLLE NIEUWKOMERS IN DE SAMENLEVING

ILOZ biedt haar maatschappelijke partners de kans om zich verder te bekwamen in het omgaan en begeleiden van de stroom nieuwkomers in Zoetermeer. Met een exclusieve training SUCCESVOLLE NIEUWKOMERS IN DE SAMENLEVING beantwoorden we de behoefte aan specifieke...

Eid Al Fitr Festival 2022

Een prachtig Eid Al Fitr Festival voor de bewoners van het AsielZoekersCentrum (AZC) in Zoetermeer, dinsdagmiddag 3 mei jl. op het terrein van het AZC! Samen met diverse maatschappelijk organisaties en vele vrijwilligers hebben wij een mooie dag georganiseerd! Met...