Email: info@iloz.org   |   InterLevensbeschouwelijk Overleg
28 juni 2021

ANBI

Deze week ontvingen we het heugelijke bericht, dat ILOZ vanaf 1-1-2021 is aangemerkt als een ANBI. Een gift aan het ILOZ komt ten goede aan alle activiteiten die we organiseren ten bate van een compassievol en inclusief Zoetermeer. Een gift aan het ILOZ is dus vanaf nu aftrekbaar van de belasting. U kunt uw gift storten op Rek.nr.: NL13TRIO0379698544, tnv. Stichting InterLevensbeschouwelijk Overleg Zoetermeer.

Gerelateerde berichten

training SUCCESVOLLE NIEUWKOMERS IN DE SAMENLEVING

ILOZ biedt haar maatschappelijke partners de kans om zich verder te bekwamen in het omgaan en begeleiden van de stroom nieuwkomers in Zoetermeer. Met een exclusieve training SUCCESVOLLE NIEUWKOMERS IN DE SAMENLEVING beantwoorden we de behoefte aan specifieke...