Email: info@iloz.org   |   InterLevensbeschouwelijk Overleg
1 juli 2021

Samen voor de Stad

Ook dit jaar organiseert het ILOZ voor de deelnemers weer een gezamenlijke activiteit waarbij iedereen zich kan inzetten; zowel individuen als gezinnen.

Het ILOZ beoogt met haar activiteiten een verbinding te maken tussen mensen van (totaal) verschillende geloofsovertuigingen en levensbeschouwingen. Hoe kan er beter een verbinding ontstaan dan door samen te werken aan een gemeenschappelijk project.

Geef jezelf op voor een project zoals het helpen opknappen van een kinderboerderij, of een high tea voor ouderen.

Dit zijn maar twee voorbeelden van de vele manieren waarop we kunnen samenwerken.

Jezelf opgeven doe je door op de onderstaan de link te klikken en de vragen in te vullen.

In het formulier kan je aangeven wat je leuk vindt; met je handen werken (opknappen huis, tuin, buurthuis, enz.) of je sociale kwaliteiten inzetten (high tea, wandelen, dagje uit, enz). en ook hoe lang je die dag kan helpen. (ochtend, middag, hele dag)

Na afloop is er een gezellig hapje en samenzijn voor alle deelnemers om ervaringen uit te wisselen. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met elke geloofsovertuiging.

 

Opgeven doe je via dit formulier:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=qsgSKB6y20-ZT0HQuvUMoAyShQlETgdIkntXrsmgmRdUQ0NCWDJPMjZGUVlZM0FXUzJBSFI1VzAzVy4u

 

Gerelateerde berichten

training SUCCESVOLLE NIEUWKOMERS IN DE SAMENLEVING

ILOZ biedt haar maatschappelijke partners de kans om zich verder te bekwamen in het omgaan en begeleiden van de stroom nieuwkomers in Zoetermeer. Met een exclusieve training SUCCESVOLLE NIEUWKOMERS IN DE SAMENLEVING beantwoorden we de behoefte aan specifieke...