Email: info@iloz.org   |   InterLevensbeschouwelijk Overleg

Vredesweek: Vrijwilligers gezocht

Van 18 – 26 september vindt de vredesweek plaats in Zoetermeer. Net als de vorige jaren zal er een Walk of Peace worden georganiseerd (18 september), een Drive-In (21 september), een ILOZ-avond, waarop de ILOZ-award wordt uitgereikt en de nieuwe ambassadeurs van vrede bekend gemaakt worden (24 september). Nieuw dit jaar is, dat de actie Samen voor de Stad wordt gehouden op burendag, 25 september (zie ander nieuwsbericht).
Voor de organisatie van al deze evenementen zijn veel handen en hoofden nodig! Meldt u aan om mee te helpen en/of mee te denken door een mail te sturen naar info@iloz.org

Gerelateerde berichten

Samen voor de Stad

Ook dit jaar organiseert het ILOZ voor de deelnemers weer een gezamenlijke activiteit waarbij iedereen zich kan inzetten; zowel individuen als gezinnen. Het ILOZ beoogt met haar activiteiten een verbinding te maken tussen mensen van (totaal) verschillende...

Share This