Email: info@iloz.org   |   InterLevensbeschouwelijk Overleg

Vredesweek: Vrijwilligers gezocht

Van 18 – 26 september vindt de vredesweek plaats in Zoetermeer. Net als de vorige jaren zal er een Walk of Peace worden georganiseerd (18 september), een Drive-In (21 september), een ILOZ-avond, waarop de ILOZ-award wordt uitgereikt en de nieuwe ambassadeurs van vrede bekend gemaakt worden (24 september). Nieuw dit jaar is, dat de actie Samen voor de Stad wordt gehouden op burendag, 25 september (zie ander nieuwsbericht).
Voor de organisatie van al deze evenementen zijn veel handen en hoofden nodig! Meldt u aan om mee te helpen en/of mee te denken door een mail te sturen naar info@iloz.org

Gerelateerde berichten

Geloof in Hoop

PERSBERICHT Kruispunt 10 december 2023 NPO2 17.10 uur Geloof in Hoop De oorlog tussen Israël en Hamas heeft een grote impact op de Nederlandse samenleving. Sommige moslims en Joden voelen zich onveilig, veel mensen maken zich ernstig zorgen. Hoe kunnen we als...