Email: info@iloz.org   |   InterLevensbeschouwelijk Overleg
24 september 2021

ILOZ Jongeren Ambassadeur

Quinten de Gruijter jongeren Ambassadeur van Vrede 2021 – 2022

Ik kijk er enorm naar uit om gedurende mijn tijd als jongerenambassadeur samen te werken met iedereen die verbonden is met het ILOZ.
In die samenwerking wil ik er allereerst graag voor zorgen dat alle jongeren in de stad gehoord worden, op een prettige manier in Zoetermeer kunnen leven en hun plek in de samenleving kunnen vinden.
Verder wil ik ervoor zorgen dat het ILOZ ook voor jongeren een platform van ontmoeting en dialoog wordt waar we samen kunnen komen, ervaringen uit kunnen wisselen en ons in kunnen zetten voor de samenleving, met speciaal oog voor de verschillende culturen die in het ILOZ bij elkaar komen.

Gerelateerde berichten

Geloof in Hoop

PERSBERICHT Kruispunt 10 december 2023 NPO2 17.10 uur Geloof in Hoop De oorlog tussen Israël en Hamas heeft een grote impact op de Nederlandse samenleving. Sommige moslims en Joden voelen zich onveilig, veel mensen maken zich ernstig zorgen. Hoe kunnen we als...