Email: info@iloz.org   |   InterLevensbeschouwelijk Overleg
24 september 2021

ILOZ Jongeren Ambassadeur

Quinten de Gruijter jongeren Ambassadeur van Vrede 2021 – 2022

Ik kijk er enorm naar uit om gedurende mijn tijd als jongerenambassadeur samen te werken met iedereen die verbonden is met het ILOZ.
In die samenwerking wil ik er allereerst graag voor zorgen dat alle jongeren in de stad gehoord worden, op een prettige manier in Zoetermeer kunnen leven en hun plek in de samenleving kunnen vinden.
Verder wil ik ervoor zorgen dat het ILOZ ook voor jongeren een platform van ontmoeting en dialoog wordt waar we samen kunnen komen, ervaringen uit kunnen wisselen en ons in kunnen zetten voor de samenleving, met speciaal oog voor de verschillende culturen die in het ILOZ bij elkaar komen.

Gerelateerde berichten

training SUCCESVOLLE NIEUWKOMERS IN DE SAMENLEVING

ILOZ biedt haar maatschappelijke partners de kans om zich verder te bekwamen in het omgaan en begeleiden van de stroom nieuwkomers in Zoetermeer. Met een exclusieve training SUCCESVOLLE NIEUWKOMERS IN DE SAMENLEVING beantwoorden we de behoefte aan specifieke...

Eid Al Fitr Festival 2022

Een prachtig Eid Al Fitr Festival voor de bewoners van het AsielZoekersCentrum (AZC) in Zoetermeer, dinsdagmiddag 3 mei jl. op het terrein van het AZC! Samen met diverse maatschappelijk organisaties en vele vrijwilligers hebben wij een mooie dag georganiseerd! Met...