23 januari 2022

Alternatief voor de Nieuwjaarsbijeenkomst 2022

We hebben de persconferentie van aankomende dinsdag niet af durven wachten en helaas nu al besloten om de Nieuwjaarsbijeenkomst van het ILOZ op 27 januari 2022 niet door te laten gaan.

We hebben een corona proof alternatief bedacht. Met veel compassie hebben we een animatiefilmpje samengesteld om de start van het nieuwe jaar te markeren en u kennis te laten maken met onze activiteiten van 2022. Deze film zal via social media en onze website op donderdag 27 januari gelanceerd worden.

Hou dus deze website in de gaten, like ons op Facebook en laten we ervan uitgaan, dat we elkaar binnenkort zien bij één van onze komende activiteiten.

Gerelateerde berichten

Eid Al Fitr Festival 2022

Een prachtig Eid Al Fitr Festival voor de bewoners van het AsielZoekersCentrum (AZC) in Zoetermeer, dinsdagmiddag 3 mei jl. op het terrein van het AZC! Samen met diverse maatschappelijk organisaties en vele vrijwilligers hebben wij een mooie dag georganiseerd! Met...

Flip Bakker benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Vandaag heeft onze penningmeester F.Bakker een lintje ontvangen van de burgemeester en benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor meer dan 25 jaren zijn bijdrage aan de Zoetermeerse samenleving. Naaste zijn bijdrage bij het ILOZ heeft hij diverse functies...

Share This