Email: info@iloz.org   |   InterLevensbeschouwelijk Overleg
23 januari 2022

Alternatief voor de Nieuwjaarsbijeenkomst 2022

We hebben de persconferentie van aankomende dinsdag niet af durven wachten en helaas nu al besloten om de Nieuwjaarsbijeenkomst van het ILOZ op 27 januari 2022 niet door te laten gaan.

We hebben een corona proof alternatief bedacht. Met veel compassie hebben we een animatiefilmpje samengesteld om de start van het nieuwe jaar te markeren en u kennis te laten maken met onze activiteiten van 2022. Deze film zal via social media en onze website op donderdag 27 januari gelanceerd worden.

Hou dus deze website in de gaten, like ons op Facebook en laten we ervan uitgaan, dat we elkaar binnenkort zien bij één van onze komende activiteiten.

Gerelateerde berichten

Geloof in Hoop

PERSBERICHT Kruispunt 10 december 2023 NPO2 17.10 uur Geloof in Hoop De oorlog tussen Israël en Hamas heeft een grote impact op de Nederlandse samenleving. Sommige moslims en Joden voelen zich onveilig, veel mensen maken zich ernstig zorgen. Hoe kunnen we als...