Email: info@iloz.org   |   InterLevensbeschouwelijk Overleg
29 januari 2022

ILOZ in 2022

Op 27 januari jl. hadden we vanuit het ILOZ alle Zoetermeerders uit willen nodigen voor de Nieuwjaarsbijeenkomst in de Kapelaan. Helaas hebben we deze bijeenkomst vanwege corona moeten cancelen. Maar we zitten niet stil. Samen met het Beraad van Kerken is er een prachtige welkomstactie op gang gekomen voor de mensen, die tijdelijk in de voormalige gevangenis ondergebracht worden (zie het nieuwsbericht). Er zijn heel veel kleurrijke tekeningen, kaarten en schilderijen verzameld om hun onderkomen op te fleuren.
Daarnaast is er een animatiefilmpje gemaakt om te laten zien hoe het ILOZ in 2022  in Zoetermeer begrip, verbinding en compassie wil helpen opbouwen. Dat kunnen we niet alleen, dat hebben we u bij nodig.We nodigen u van harte uit dit filmpje via deze link of via onze Facebook site te bekijken en daarna mee te doen aan één van onze activiteiten.

Gerelateerde berichten

Compassieloop 2040

Zaterdagochtend 16 september 2023. Met een team van mensen uit verschillende geloofsgemeenschappen en levensbeschouwingen, wordt ons Huis van Compassie opgebouwd op het festivalterrein van het CKC. Wat deze geloofsgemeenschappen delen: meer compassie binnen ons mooie...