29 januari 2022

ILOZ in 2022

Op 27 januari jl. hadden we vanuit het ILOZ alle Zoetermeerders uit willen nodigen voor de Nieuwjaarsbijeenkomst in de Kapelaan. Helaas hebben we deze bijeenkomst vanwege corona moeten cancelen. Maar we zitten niet stil. Samen met het Beraad van Kerken is er een prachtige welkomstactie op gang gekomen voor de mensen, die tijdelijk in de voormalige gevangenis ondergebracht worden (zie het nieuwsbericht). Er zijn heel veel kleurrijke tekeningen, kaarten en schilderijen verzameld om hun onderkomen op te fleuren.
Daarnaast is er een animatiefilmpje gemaakt om te laten zien hoe het ILOZ in 2022  in Zoetermeer begrip, verbinding en compassie wil helpen opbouwen. Dat kunnen we niet alleen, dat hebben we u bij nodig.We nodigen u van harte uit dit filmpje via deze link of via onze Facebook site te bekijken en daarna mee te doen aan één van onze activiteiten.

Gerelateerde berichten

Eid Al Fitr Festival 2022

Een prachtig Eid Al Fitr Festival voor de bewoners van het AsielZoekersCentrum (AZC) in Zoetermeer, dinsdagmiddag 3 mei jl. op het terrein van het AZC! Samen met diverse maatschappelijk organisaties en vele vrijwilligers hebben wij een mooie dag georganiseerd! Met...

Flip Bakker benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Vandaag heeft onze penningmeester F.Bakker een lintje ontvangen van de burgemeester en benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor meer dan 25 jaren zijn bijdrage aan de Zoetermeerse samenleving. Naaste zijn bijdrage bij het ILOZ heeft hij diverse functies...

Share This