Email: info@iloz.org   |   InterLevensbeschouwelijk Overleg
9 maart 2022

Samen in actie voor Oekraïne

Op zaterdag 12 maart opent de Nicolaaskerk de deuren voor een Actie voor Oekraïne.

Van 11:30 tot 15:30 is er de mogelijkheid tot het aansteken van een kaarsje, meditatie of stil gebed en bestaat de mogelijkheid voor een vrijwillige donatie voor Giro555. Locatie is de Nicolaaskerk, Dorpsstraat 24 in Zoetermeer.

De middag zal muzikaal ondersteund worden met passende orgel en koormuziek. Om 12:00 zal er een mini orgel concert worden verzorgd door Louise Hillen.

Meer informatie op:
https://nicolaasparochiezoetermeer.nl/contact/actueel/samen-in-actie-voor-oekraine/

Het gemeentebestuur van Zoetermeer organiseert op zaterdag 12 maart 2022 een stille tocht om medeleven en steun te betuigen aan alle inwoners van Oekraïne die lijden onder de oorlog. De gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders nodigen alle inwoners van Zoetermeer uit om mee te lopen met deze stille tocht.

De stille tocht begint om 17.30 uur vanaf de Markt. U bent daar vanaf 17.00 uur welkom. Burgemeester Michel Bezuijen houdt voordat de tocht begint een korte toespraak.

meer info op:
https://www.zoetermeer.nl/oekraine

Gerelateerde berichten

training SUCCESVOLLE NIEUWKOMERS IN DE SAMENLEVING

ILOZ biedt haar maatschappelijke partners de kans om zich verder te bekwamen in het omgaan en begeleiden van de stroom nieuwkomers in Zoetermeer. Met een exclusieve training SUCCESVOLLE NIEUWKOMERS IN DE SAMENLEVING beantwoorden we de behoefte aan specifieke...

Eid Al Fitr Festival 2022

Een prachtig Eid Al Fitr Festival voor de bewoners van het AsielZoekersCentrum (AZC) in Zoetermeer, dinsdagmiddag 3 mei jl. op het terrein van het AZC! Samen met diverse maatschappelijk organisaties en vele vrijwilligers hebben wij een mooie dag georganiseerd! Met...