18 maart 2022

dialoogtafel Omgaan met Verschillen

Is de ene oorlog de ander wel?
De ene vluchteling de ander?
Is gelijkheid/gelijkwaardigheid een complete illusie?
Of moeten we elke dag streven naar een eerlijke en rechtvaardige wereld?

In samenwerking met Human Bonding (Halima Bennouho) hebben wij de dialoogtafel Omgaan met Verschillen mogen organiseren. Met prikkelende stellingen en het spel Over de Streep doken we in de wereld van Diversiteit en Inclusie.

Voorgangers uit verschillende geloofsgemeenschappen in Zoetermeer namen deel aan het gesprek over verschillen, overeenkomsten en belangrijker nog; hoe begrijpen we elkaar en zoeken we verbinding?

Aan tafel kwamen wisselende perspectieven, ervaringen, anekdotes en verhalen voorbij. Soms écht hele pijnlijke, soms weer hartverwarmend. Al met al een geslaagde avond van dialoog, discussie en verbinding.

Dank aan alle deelnemers van Iloz voor de mooie gesprekken!

Gerelateerde berichten

Eid Al Fitr Festival 2022

Een prachtig Eid Al Fitr Festival voor de bewoners van het AsielZoekersCentrum (AZC) in Zoetermeer, dinsdagmiddag 3 mei jl. op het terrein van het AZC! Samen met diverse maatschappelijk organisaties en vele vrijwilligers hebben wij een mooie dag georganiseerd! Met...

Flip Bakker benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Vandaag heeft onze penningmeester F.Bakker een lintje ontvangen van de burgemeester en benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor meer dan 25 jaren zijn bijdrage aan de Zoetermeerse samenleving. Naaste zijn bijdrage bij het ILOZ heeft hij diverse functies...

Share This