Email: info@iloz.org   |   InterLevensbeschouwelijk Overleg
26 april 2022

Flip Bakker benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Vandaag heeft onze penningmeester F.Bakker een lintje ontvangen van de burgemeester en benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor meer dan 25 jaren zijn bijdrage aan de Zoetermeerse samenleving.

Naaste zijn bijdrage bij het ILOZ heeft hij diverse functies vervuld bij Jobhulpmaatje Zoetermeer, present en bij zijn kerk het Kompas.
Wij feliciteren hem met zijn benoeming en waarden zijn enorme inzet.

Gerelateerde berichten

Compassieloop 2040

Zaterdagochtend 16 september 2023. Met een team van mensen uit verschillende geloofsgemeenschappen en levensbeschouwingen, wordt ons Huis van Compassie opgebouwd op het festivalterrein van het CKC. Wat deze geloofsgemeenschappen delen: meer compassie binnen ons mooie...