Email: info@iloz.org   |   InterLevensbeschouwelijk Overleg

Eid Al Fitr Festival 2022

Een prachtig Eid Al Fitr Festival voor de bewoners van het AsielZoekersCentrum (AZC) in Zoetermeer, dinsdagmiddag 3 mei jl. op het terrein van het AZC!

Samen met diverse maatschappelijk organisaties en vele vrijwilligers hebben wij een mooie dag georganiseerd! Met spelactiviteiten, schilderen, henna, schminken, BBQ, muziek, en ook met informatie over (extra) hulp bij het leren van de Nederlandse taal, en het vinden van een (vrijwilligers)baan in Zoetermeer.
Een geslaagde kennismaking met wat Zoetermeer te bieden heeft, en met de vele vrijwilligers die deze nieuwe Nederlanders een warm hart toedragen. En dat in een feestelijke setting! In het filmpje hieronder ook een dankwoord namens alle bewoners van AZC Zoetermeer.

Gerelateerde berichten

𝙈𝙖𝙜 𝙞𝙠 𝙪 𝙫𝙧𝙖𝙜𝙚𝙣 𝙪 𝙢𝙚𝙚𝙧 𝙩𝙚 𝙡𝙖𝙩𝙚𝙣 𝙯𝙞𝙚𝙣 𝙚𝙣 𝙩𝙚 𝙡𝙖𝙩𝙚𝙣 𝙝𝙤𝙧𝙚𝙣 𝙞𝙣 𝙝𝙚𝙩 𝙥𝙪𝙗𝙡𝙞𝙚𝙠𝙚 𝙙𝙚𝙗𝙖𝙩?

Dit was de vraag van Hans (J.C.J) Boutellier op de jaarlijkse bijeenkomst van in Vrijheid Verbonden. Want het lijkt soms wel alsof we niet meer de taal hebben voor realiseren van grote waarden. Taal van bezieling, taal van het hart, taal die zegt dat je soms beter...