Email: info@iloz.org   |   InterLevensbeschouwelijk Overleg

Eid Al Fitr Festival 2022

Een prachtig Eid Al Fitr Festival voor de bewoners van het AsielZoekersCentrum (AZC) in Zoetermeer, dinsdagmiddag 3 mei jl. op het terrein van het AZC!

Samen met diverse maatschappelijk organisaties en vele vrijwilligers hebben wij een mooie dag georganiseerd! Met spelactiviteiten, schilderen, henna, schminken, BBQ, muziek, en ook met informatie over (extra) hulp bij het leren van de Nederlandse taal, en het vinden van een (vrijwilligers)baan in Zoetermeer.
Een geslaagde kennismaking met wat Zoetermeer te bieden heeft, en met de vele vrijwilligers die deze nieuwe Nederlanders een warm hart toedragen. En dat in een feestelijke setting! In het filmpje hieronder ook een dankwoord namens alle bewoners van AZC Zoetermeer.

Gerelateerde berichten

Compassieloop 2040

Zaterdagochtend 16 september 2023. Met een team van mensen uit verschillende geloofsgemeenschappen en levensbeschouwingen, wordt ons Huis van Compassie opgebouwd op het festivalterrein van het CKC. Wat deze geloofsgemeenschappen delen: meer compassie binnen ons mooie...