Email: info@iloz.org   |   InterLevensbeschouwelijk Overleg

Eid Al Fitr Festival 2022

Een prachtig Eid Al Fitr Festival voor de bewoners van het AsielZoekersCentrum (AZC) in Zoetermeer, dinsdagmiddag 3 mei jl. op het terrein van het AZC!

Samen met diverse maatschappelijk organisaties en vele vrijwilligers hebben wij een mooie dag georganiseerd! Met spelactiviteiten, schilderen, henna, schminken, BBQ, muziek, en ook met informatie over (extra) hulp bij het leren van de Nederlandse taal, en het vinden van een (vrijwilligers)baan in Zoetermeer.
Een geslaagde kennismaking met wat Zoetermeer te bieden heeft, en met de vele vrijwilligers die deze nieuwe Nederlanders een warm hart toedragen. En dat in een feestelijke setting! In het filmpje hieronder ook een dankwoord namens alle bewoners van AZC Zoetermeer.

Gerelateerde berichten

training SUCCESVOLLE NIEUWKOMERS IN DE SAMENLEVING

ILOZ biedt haar maatschappelijke partners de kans om zich verder te bekwamen in het omgaan en begeleiden van de stroom nieuwkomers in Zoetermeer. Met een exclusieve training SUCCESVOLLE NIEUWKOMERS IN DE SAMENLEVING beantwoorden we de behoefte aan specifieke...

Flip Bakker benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Vandaag heeft onze penningmeester F.Bakker een lintje ontvangen van de burgemeester en benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor meer dan 25 jaren zijn bijdrage aan de Zoetermeerse samenleving. Naaste zijn bijdrage bij het ILOZ heeft hij diverse functies...

Share This