training SUCCESVOLLE NIEUWKOMERS IN DE SAMENLEVING

ILOZ biedt haar maatschappelijke partners de kans om zich verder te bekwamen in het omgaan en begeleiden van de stroom nieuwkomers in Zoetermeer.
Met een exclusieve training SUCCESVOLLE NIEUWKOMERS IN DE SAMENLEVING beantwoorden we de behoefte aan specifieke ondersteuning om echt effectief met deze doelgroep te werken. Jongeren hebben vaak veel meegemaakt, komen uit verschillende culturen én hebben vaak specifieke uitdagingen waar extra begeleiding en ondersteuning voor nodig is.
De trainingen die samengesteld is door Respect Foundation, is gebaseerd op hun jaren lange internationale expertise op dit gebied. De training wordt op maat speciaal voor ons samengesteld en bestaat uit 3 losse interactieve modules waarin deze aspecten uitgebreid aan bod komen.

SUCCESVOLLE NIEUWKOMERS IN DE SAMENLEVING
31 mei | Diversiteit & nieuwkomers
07 juni | Trauma-sensitief communiceren
14 juni | Positieve gedragsverandering en toekomstsperspectief

Drie dinsdagavonden | start 18 uur met een soep | eindigt om 20 uur | locatie Forum

Deze exclusieve training wordt kosteloos door ILOZ aangeboden aan ILOZ vrijwilligers en maatschappelijke partners.
Inschrijving is verplicht. Je kunt ook voor een specifieke avond(en) inschrijven. Let op! We verwachten een grote response, maar er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!
Heb jij of je directe collega’s interesse? Meld jullie snel aan via deze inschrijfformulier: https://stichtingrijkt.nl/aanmelden-trainingsprogramma-voor-succesvolle-nieuwkomers-in-de-samenleving/

Zie ook folder Respect Foundation. Voor vragen neem contact op met Vida Niazian, 06215 275 59. Email: vida@niazian.com

Gerelateerde berichten

Zonder vrede geen vrijheid

Zonder vrede geen vrijheid Helaas bestaat er veel geweld in onze wereld. Daarnaast ook de dreiging van geweld. In Europa oorlog in Oekraïne, in het Midden-Oosten oude conflicten die telkens weer oplaaien. Verder ook Jemen, Soedan en andere politiek geladen...