Email: info@iloz.org   |   InterLevensbeschouwelijk Overleg
25 september 2023

Interlevensbeschouwelijk Overleg Zoetermeer (ILOZ) benoemt twee nieuwe Ambassadeurs van Vrede en Compassie.

Het Interlevensbeschouwelijk Overleg Zoetermeer (ILOZ) heeft het genoegen om twee nieuwe Ambassadeurs van Vrede en Compassie te verwelkomen in haar team, die een waardevolle aanvulling zullen zijn op de inspanningen van de organisatie om vrede en compassie te bevorderen in de stad Zoetermeer.

Het is inmiddels een mooie traditie geworden: de Ambassadeur van Vrede en Compassie is gemeenteraadslid, en verbindt daarmee de inzet voor vrede en compassie met de gemeente en haar bestuur. Margot Kraneveldt neemt de rol van Ambassadeur van Vrede en Compassie over van Yvonne Bink. Margot Kraneveldt heeft een langdurig en toegewijd trackrecord in het bevorderen van vrede en sociale rechtvaardigheid in onze gemeenschap. Haar ervaring en toewijding zullen van grote waarde zijn voor de missie van het ILOZ.

Daarnaast verwelkomen we graag Rigaud Markes als onze nieuwe Jongeren Ambassadeur van Vrede en Compassie. Rigaud, ook gemeenteraadslid, volgt Quinten de Gruijter op. Rigaud brengt jeugdig enthousiasme en een frisse blik op het opbouwwerk voor vrede en compassie met zich mee. Zijn betrokkenheid bij jongeren en gemeenschapsontwikkeling zal een inspiratie zijn voor velen.

ILOZ dankt Yvonne Bink en Quinten de Gruijter voor hun toewijding en bijdragen als voormalige Ambassadeurs van Vrede en Compassie. Hun inzet heeft een positieve impact gehad op onze gemeenschap en heeft bijgedragen aan het bevorderen van compassie en begrip in Zoetermeer.

We wensen Margot Kraneveldt en Rigaud Markes veel succes in hun nieuwe rollen als Ambassadeurs van Vrede en Compassie, en kijken uit naar hun bijdragen aan een vreedzamer en compassievoller Zoetermeer.

Gerelateerde berichten

Geloof in Hoop

PERSBERICHT Kruispunt 10 december 2023 NPO2 17.10 uur Geloof in Hoop De oorlog tussen Israël en Hamas heeft een grote impact op de Nederlandse samenleving. Sommige moslims en Joden voelen zich onveilig, veel mensen maken zich ernstig zorgen. Hoe kunnen we als...