Email: info@iloz.org   |   InterLevensbeschouwelijk Overleg
21 oktober 2023

🕊️🕯️ Gisteravond kwamen we samen bij de Vredespaal in Zoetermeer voor een ontroerend “Moment van Stilte”

🕊️🕯️ Gisteravond kwamen we samen bij de Vredespaal in Zoetermeer voor een ontroerend “Moment van Stilte”, met een speciale bijdrage van wethouder Ingeborg Terlaak en Ambassadeur van Vrede Margot Kraneveldt. Samen verspreidden we medeleven en compassie voor degenen die lijden in Israël en Palestina. De wonden van elk slachtoffer van geweld laten diepe sporen na, en het is onze diepgewortelde overtuiging, geworteld in de rijke tradities van verschillende geloofsgemeenschappen, dat het nemen van één leven het verlies van onze gedeelde menselijkheid betekent.
🕯️✨ Laten we als gemeenschap de kracht van compassie en eenheid omarmen, en laten we niet vergeten dat onze warmte en steun verder reiken dan de grenzen van ons eigen stad. Samen kunnen we een licht zijn in een sombere wereld.
We zullen dit moment van verbondenheid elke vrijdag blijven herhalen, zolang het nodig is, van 20:00 tot 20:15 uur. Iedereen is welkom om deel te nemen en de boodschap van vrede en compassie te verspreiden. 🤝❤️

Gerelateerde berichten

Geloof in Hoop

PERSBERICHT Kruispunt 10 december 2023 NPO2 17.10 uur Geloof in Hoop De oorlog tussen Israël en Hamas heeft een grote impact op de Nederlandse samenleving. Sommige moslims en Joden voelen zich onveilig, veel mensen maken zich ernstig zorgen. Hoe kunnen we als...