Email: info@iloz.org   |   InterLevensbeschouwelijk Overleg

Eid-El-Fitr Festival

Eid-EL-Fitr Festival
Samen voor vluchtelingen in Zoetermeer!

De Heilige Maand Ramadan, de maand van bezinning en naastenliefde, wordt deze afgesloten met Eid el Fitr. Een prachtige dag voor jong en oud. Familie, vrienden en buren komen bij elkaar om deze dag onvergetelijk te maken en de Ramadan feestelijk af te sluiten. Tijdens dit feest mag niemand vergeten worden of alleen zijn.

Daarom organiseert stichting Rijkt & ILOZ samen met partners en U het Festival Eid el Fitr voor 500 bewoners van het AZC in Zoetermeer.
Dit feest zal in het teken staan van vreugde, verbroedering en genot. Hierbij zullen lekkere hapjes, drankjes en diverse speelactiviteiten voor de kinderen natuurlijk niet ontbreken!

Om het Festival Eid el Fitr te realiseren zijn wij opzoek naar vrijwilligers en donaties. Het Ramadanpakket zal dit jaar vervangen worden voor het festival.

Bent u op 4 mei beschikbaar om te helpen of in de voorbereidende fase en/of wilt u een donatie doen om het festival te kunnen bekostigen, neemt u dan contact op met Shamier Madhar via 0640801457

Voor donatie kunt u gebruikmaken van de volgende link: https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=3O5PzDbLlTkmGV9x9V7SHlcwSovZJna9&fbclid=IwAR0eWUOPI5BJ_iGn5M90z3V4C87ipas2IDBalCQljxBTDU0qtNdbbRGA7pU

Voor aanmelden als vrijwilliger kunt u gebruikmaken van de volgende link:

Aanmelden vrijwilliger voor Festival Eid-El-Fitr