Email: info@iloz.org   |   InterLevensbeschouwelijk Overleg

Samen voor de Stad

Beste potentiële vrijwilliger voor 1 dag(deel), 

 Op 12 juni organiseert het Inter Levensbeschouwelijk Overleg Zoetermeer (ILOZ) in samenwerking met Present Zoetermeer Samen voor de Stad. Bij Samen voor de Stad willen we met vrijwilligers een dag(deel) wat betekenen voor de mensen in Zoetermeer. Na afloop van de projecten gaan we met elkaar eten.  

 Er zijn diverse mogelijkheden. Zo kun je mee doen aan een sociaal project; gezellig iets leuks ondernemen. Ook kan je als gezin samen met een ander gezin (veelal in armoede levend) iets leuks gaan doen. En als laatste zijn er onze praktisch projecten bij mensen achter de voordeur, dus handen uit de mouw-projecten. 

 De projecten die Present organiseert komen altijd terecht bij mensen die het echt kunnen gebruiken.  

 We vinden het belangrijk dat er ontmoetingen ontstaan tussen mensen. We vragen de potentiële vrijwilligers daarom wat ze graag zouden willen doen en wat ze goed kunnenMet deze inventarisatie in de hand gaan we de projecten vorm geven die passen bij de wensen van de vrijwilligers. Hiermee hopen we dat de vrijwilligers een goede vrijwilligerservaring hebben en mensen het weer gewoon gaan vinden om naar elkaar om te zien.  

 Wil je mee doen op 12 juni meld je dan aan door het aanmeldformulier in te vullen. Dit formulier vind je hier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeN3vMPCfaIV6zn-CvpM23hRWVSXxvnXQqVplAGIDH4brtrRg/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0 

 Ben je zelf niet in staat het formulier in te vullen of heb je vragen dan kun je bellen met Jacqueline Gravensteijn, projectcoördinator Present Zoetermeer,  tel. 06-28424118 (dinsdag overdag).