Email: info@iloz.org   |   InterLevensbeschouwelijk Overleg

Drive in bioscoop – 22 september ’20

Zin in een ouderwets leuk en coronaproof uitje? Op 22 september 2020 organiseren we in samenwerking met Filmhuis Cameo een drive-in bioscoop. Je kan je auto parkeren op de parkeerplaats van de SilverDome, lekker achterover leunen en je snacks uit je tas trekken. Een drive in bioscoop is een prachtige manier om samen met anderen gezellig en veilig naar een film te kijken op anderhalve meter van elkaar. Rekening houdend met de huidige maatregelen is op deze manier ideaal! De personen in 1 auto moeten uit 1 gezin/huishouden komen. Om verschillende bezoekers te voorzien van een leuke film zullen we twee verschillende films draaien.

 

Het geluid van de film horen jullie door je eigen autoradio. Jullie kunnen je radio afstemmen op een FM frequentie. Het geluid zal real-time zijn en dus zonder vertraging. Dertig minuten voor aanvang van de films gaat het terrein van het SilverDome open. Onze parking-crew wijst iedereen naar een plek op volgorde van binnenkomst. Busjes en SUV’S parkeren we op de achterste rijen, zodat iedereen goed zicht heeft. 

  • In deze auto mag je met maximaal 5 personen uit een gezin/huishouden zitten.
  • We verkopen geen tickets bij de poort.
  • De maximale hoogte voor een auto is 2.40 meter.

The black butterfly aanvang om 20.00, inrijden vanaf 19.30 uur
Ingrid Jonker is een Afrikaner. Haar ouders zijn gescheiden, ze woont met haar zus bij haar moeder en grootouders. Na het overlijden van haar moeder komen zij en haar zus te wonen bij haar vader, die ze als buitenstaanders behandelt. Het is het tijdperk van de apartheid, en haar vader Abraham Jonker is als minister van censuur voorstander en handhaver daarvan. Ingrid heeft een moeizame verhouding met hem, omdat ze tegenstander van apartheid is.

 

Koop hier uw kaartje voor The black butterfly.

[mollie-forms id="2131"]