Email: info@iloz.org   |   InterLevensbeschouwelijk Overleg

Drive in bioscoop – film Burden

Zin in een ouderwets leuk en coronaproof uitje? Op 21 september 2021 organiseren we in samenwerking met Filmhuis Cameo een drive-in bioscoop. Je kan je auto parkeren op de parkeerplaats van de SilverDome, lekker achterover leunen en je snacks uit je tas trekken. Een drive in bioscoop is een prachtige manier om samen met anderen gezellig en veilig naar een film te kijken op anderhalve meter van elkaar. Rekening houdend met de huidige maatregelen is op deze manier ideaal! De personen in 1 auto moeten uit 1 gezin/huishouden komen. Om verschillende bezoekers te voorzien van een leuke film zullen we twee verschillende films draaien.

 

Het geluid van de film horen jullie door je eigen autoradio. Jullie kunnen je radio afstemmen op een FM frequentie. Het geluid zal real-time zijn en dus zonder vertraging. Dertig minuten voor aanvang van de films gaat het terrein van het SilverDome open. Onze parking-crew wijst iedereen naar een plek op volgorde van binnenkomst. Busjes en SUV’S parkeren we op de achterste rijen, zodat iedereen goed zicht heeft. 

  • In deze auto mag je met maximaal 5 personen uit een gezin/huishouden zitten.
  • We verkopen geen tickets bij de poort.
  • De maximale hoogte voor een auto is 2.40 meter.

Kosten €20,- per auto.

Burden aanvang om 19:45

Oorsprong: Verenigde Staten
Geregisseerd door: Andrew Heckler
Met onder meer: Forest WhitakerGarrett Hedlund en Tom Wilkinson
IMDb beoordeling: 6,6 (2.941)
Oorspronkelijke taal: Engels
Releasedatum: 23 juli 2020

“Based on the powerful and inspiring true story.”

Mike heeft veel te danken aan Tom Griffin en laat zich door zijn mentor overhalen om actief te worden bij de KKK die net een KKK-museum heeft geopend in het dorpje in South Carolina waar ze wonen. De zwarte gemeenschap reageert met vreedzame protesten onder leiding van predikant Kennedy. Maar wanneer Mike onder druk wordt gezet om te schieten op de demonstranten, weigert hij en besluit hij de KKK de rug toe te keren en dat komt hem duur te staan. Zijn vroegere vrienden laten hem keihard vallen, maar er komt hulp uit onverwachte hoek voor Mike, zijn vriendin Judy en haar zoontje Franklin.

 

Koop hier uw kaartje voor Burden.

[mollie-forms id="226127"]