Email: info@iloz.org   |   InterLevensbeschouwelijk Overleg

Drive in bioscoop – 22 september ’20

Zin in een ouderwets leuk en coronaproof uitje? Op 22 september 2020 organiseren we in samenwerking met Filmhuis Cameo een drive-in bioscoop. Je kan je auto parkeren op de parkeerplaats van de SilverDome, lekker achterover leunen en je snacks uit je tas trekken. Een drive in bioscoop is een prachtige manier om samen met anderen gezellig en veilig naar een film te kijken op anderhalve meter van elkaar. Rekening houdend met de huidige maatregelen is op deze manier ideaal! De personen in 1 auto moeten uit 1 gezin/huishouden komen. Om verschillende bezoekers te voorzien van een leuke film zullen we twee verschillende films draaien.

 

Het geluid van de film horen jullie door je eigen autoradio. Jullie kunnen je radio afstemmen op een FM frequentie. Het geluid zal real-time zijn en dus zonder vertraging. Dertig minuten voor aanvang van de films gaat het terrein van het SilverDome open. Onze parking-crew wijst iedereen naar een plek op volgorde van binnenkomst. Busjes en SUV’S parkeren we op de achterste rijen, zodat iedereen goed zicht heeft. 

  • In deze auto mag je met maximaal 5 personen uit een gezin/huishouden zitten.
  • We verkopen geen tickets bij de poort.
  • De maximale hoogte voor een auto is 2.40 meter.

The Railway man aanvang om 22:15:
Een waargebeurde verhaal van een Schotse luitenant die tijdens de Tweede Wereldoorlog door de Japanners in Singapore gevangen werd genomen. Hij werd werkzaam gesteld aan de brug over de Kwai. Jaren later lijdt hij aan posttraumatische stressstoornis tot zijn vrouw hem helpt zijn verleden te verwerken.

Koop hier uw kaartje voor The Railway man.

[mollie-forms id="2130"]